Hemma från Crooatiiiaaa <33

Faan ocksåå! Nu är jag hemma från det "varma" landet! Jag ska berätta....

Lördag: Regn + åska

Söndag: Regn + åska

Måndag: Regn + åska

Tisdag: Regn + åska

Onsdag: Sol

Torsdag: Sol, men vi var på bröllop så då gick det ju inte att sola

Fredag: Sol + moln

Lördag: Sol + moln

Söndag: Regn + sol + moln

Måndag: Sol, men det var då vi åkte hem

Som ni förstår är det inte så konstigt att jag inte har fått någon färg nästan för det har varit ett jävla skitväder, men vad ska man göra liksom? Inte så mycket att göra åt så nu får jag väl njuta av värmen och solen i Sverige istället.

JAG ÄR LEDIG HELA VECKAN GOTT FOLK SÅ RING RING RING OCH TRÄFFAS TRÄFFAS TRÄFFAS!!!!! (L) <3

Bilder kommer....


03:57

Nu är klockan 03:57 som ni ser på överrubriken och taxin kommer för att hämta oss om nästan exakt en timme då vi ska dra till Landvetter. Nu börjar det bli lite smånervöst, men jag vet ju att allt kommer gå bra!! Måste dra nu Puss ! <33

Imorgon smäller det!!

O M G!!

Imorgon alla coolingar sticker jag till Kroatien och jag kommer att sakna alla mina småpluttar något otroligt! Älskar er alla och ni vet precis vilka ni är! ( Känn dig träffad Amilia <3 ) Just nu sitter jag här och är jättenervös inför imorgon även om jag vet att det kommer gå priima, men liksom man är ju rädd att man ska glömma något eller så. Har precis laddat över de senaste bilderna från min kamera (JAG FICK IGÅNG DEN!) ;D Ja, min kamera har ju varit lite trasig så har den inte fungerat men nu jävlar fick jag (host Fredrik) igång den!! ;))

Kraaaam jag skriver när jag har kommit hem och lägger in massa spännande bilder !! <33 (LL''





Kiss myy ass cuz i'm goin 2 Croatiia (aa)

What ever...

Har lite tråkigt så jag tog lite bilder ;D <33













Ooopss.. Nåån egopiixxar ? Tiihii de va viisst lilla jjaaag (a) Kommenrera om du vågar ? ;P

Tråkig torsdag I guess...

Jahapp.. Idag händer väl inte ett skit antar jag... Packa typ och dega framför datan/tv. Inte är det heller någon rolig inne på msn man kan snacka med. Nej, inte mycket skrivet här inte, finns inte så mycket... Eller ... jo... Igår var jag med min Eveliina så bakade vi kladdkaka som jag ska äta upp alldeles själv idag!! Yuumiie!

Kram! <33


Daniella idag!

Va me Daniella idaag! Shiit va skojj vi hade! Jag mötte henne i Kärra Centrum där jag fick vänta i en halvtimme typ tack vare att hon hade missat bussen -.-' . Seegt, men sen så köpte vi glass och promenerade hem till mejj och snackade lite. Vi har väl mest softat och spelat wii och ätit xD Sjuukt kul va de och imorgon ska vi på Liseberg! <33

Kööss!

Ängelholm

Igår skulle mamma ha möte i Ängelholm som ligger nedanför Varberg så det var en liten bit att åka. Vi hade jättetrevligt i bilen och lyssnade på musik och sånt. På vägen hem stannade vi i Kollered (stavning?) och kollade på lite kläder. Jag hittade ett par skitsnygga shorts som var typ som chinos fast ah, shorts. Sen hittade jag ett par helt vanliga svarta leggins på Kaphal (stavning?). Egentligen så hatar jag typ den affären, men leggins ser ju ungefär ut på samma sätt.

Kraam!! Nu ska jag träffa Daniella älskliing!

<333

Liseberg med Lina

Tjoo!

Idag (Eller ja, i söndags) var jag och Lina på Liseberg! skojj, skojj. Vi åkte Ballder typ 20 gånger och Kållerado en gång och massa andra, men när vi åkte Kållerado ville Lina egentligen inte följa med och då var det självklart hon som blev blötast xD <3 Vi kom dit vid 1 kanske och stannade tills klockan var ca 18:00. I slutet skulle vi in och köpa en sån god klubba som håller i tusen år och då såg vi dom som slog Lina :O OMG faan va rädda vi blev vi ttyp sprang direkt åt ett helt annat håll. Sen åkte vi hem och sa hej då och så var det inte så mycket mer med det!

Bara 3 ynka dagar kvar nu tills Kroatien!

Kyss! <3

Underbart med Evvve och Fanny!

Hej bloggen!

Jag har inte skrivit så mycket på länge så jag tänkte att jag skulle göra det nu.
Igår hade vi en underbar kväll tillsammans jag, Evvve och Fanny! Jag och Evvve började tidigt på morgonen med att åka in till stan och shoppa lite då jag hittade 2 linnen, ett grått och ett vitt på Cubus samt ett par jättesköna byxor från Cubus som kostade 149 :- Bilder kanske kommer. Sen åkte vi hem och Evvve skulle rida och jag stack hem till Fanny. När vi var hemma hos henne gick vi ner till stallet och hon skulle kolla när jag red. Vi red barbacka och jag hade Lady. Hahahahahahahaha omg jag flög av och började asgarva xD Men det var ju väldigt kul haha!! Sen träffade vi Evvve och kollade på talang 2009 finalen!!

Idag har det varit en seg dag men ganska okej, det regnade ju inte i alla fall. Jag, mamma och Alexandra åkte till Allum och shoppade det sista inför resan till Kroatien nästa lördag och nu sitter jag här och tråkar mig och väntar på att Evvve eller Fanny ska ringa haha ännu en lyckad kväll väntar framför oss!

Puss ! <33

Första dagen på sommarlovet!

God morgon alla morgonpigga små barn!

Idag vaknade jag 09:45 och det var härligt att få sova ut lite. Idag ska jag och Alizz gå på Liseberg! Haha om hon inte har glömt av det eller om något annat kommer ivägen. Igår var jag med Fanny och Evvve och haha omg fan va kul vi hade asså xD Vi spelade tennis (jag ägde som vanligt) , gick ner till centrum och köpte godis (tjockkbarn) och sen kollade vi på American pie 2 the wedding. Skitkul och detta måååste göras om!

Puss på er skriver kanske ikväll!

<3



Alizz <3

Skolavslutning

O M G!

Ja, idag var det ju skolavslutning och då har jag ju självklart massa att berätta! Jo, först så kom Andrea hem till mig vid 8 på morgonen då vi skulle fixa oss tillsammans. Sen åkte vi buss ner till centrum och jag gick in i sporthallen där jag mötte Alizz och Daniella och alla andra i kören. Sen så startade hela alltet och jag fick sån jävla ångest att jag typ börja gråta inför alla!! Jag menar hur pinsamt får det lov att bli? Men som tur är har alla ett helt sommarlov på sig att glämma och det gick ju bra att sjunga If I were a boy trottsallt även om jag inte vågar erkänna det själv. Sen då så fick vi godiset som våran klass tydligen hade vunnit igår Grattis Grattis! Och sen .... BETYG!! OMG jag trodde verkligen inte att jag kunde få så bra betyg liksom MVG i engelska och spanska :O Helt suprised och inte nog med det... Jag har höjt mig i flera ämnen! Gäller bara att hålla fast vid betygen! Så nu har jag gott folk ... SOMMARLOV!! <33

Kram kram ses ! <3


Sista dagen i skolan!!

Tjjoooo!

Idag ska man vara GLAAD för idag mina vänner var det SISTA dagen i skolan och imorgon smäller det! Då blir det betyg och så ska vi ju sjunga också. Idag har vi väl bara städat och spelat fotboll och det var skitkul haha några girls från klassen och från 8D också ;)) Repade med kören idag med mikrofoner och skit och det lät jue såå mycket bättre!! Sen så frågade jag Jannica (körläraren) om det lät falskt när jag sjöng och då svarade hon att jag sticker ut mest och att jag sjunger som en stjärna (A) Sjukt stolt nu va :D <33

Puss!!

Nästa vecka på lördag drar jag till Kroatien! <33

Emigranternas hus

Hejjhejj!!

Idag så har hela klassen varit i Emigranternas hus och det var skittråkigt ärligt talat nu asså... Efter detta var vi tvugna att gå typ aslänge och sen ha picknik!! Liksom hallå är vi tre år eller? Tråkigaste ever!! Men sen så gick jag och Andrea till Avenyn och åt på Mc Donadl´s och jag åt självklart Big mc & co!! Så jävla gott vaa! Sedan åkte vi till Vasaplatsen och solade solarium, men resultatet blev väl inte det bästa. Sen så åkte vi och hämtade min syrra på dagis och nu ska vi två baka kaka till mamma som fyller år imorgon!! GRATTISS!!!


KramKram!


Helg med Andrea

God eftermiddag Sverige!

Igår så kom Andrea hit med moppen klockan halv 8 typ för vi kom på att vi båda hade väldigt tråkigt så varför inte ha tråkigt tillsammans? Well, well när hon väl kommit hit kollade vi på Twilight och åt chips och drack cider med jordgubbar! Mmm.. Riktigt gott var det! Hon sov självklart över och idag vaknade vi kvart i 9 av att min lillasyster lekte i rummet intill och det var väääldigt svårt att somna om då, men vi har hunnit med mycket! Vi gick ner och tog varsin macka till frukost och sedan bar det iväg till Coop fär att köpa hårfärg till mig! Då kan ni ju gissa vad vi gjorde när vi kom hem? Ja, grattis vi färgade mitt hår och nu e jag typ platina blond! Blonds have more fun? Dea ska sova över en natt till eftersom att vi ska till stan imorrn med klassen och då får man ju gratisskjuts av Fredrik. Myspys kommer vi ha!! Sen efter vi har varit i Emigranternas hus ska vi sola solarium!! <333

Puss på denna underbara helg!! <33






Så här blev mitt hår, men så har jag ju inställt ljusare och sånt på camen för annars ser man förjävlig ut, men ungefär så här blev det! SKITNÖJD!! Tack Andreeaa!! <33 ;))

Trollhättan 6 juni

Hejj!

Idag vaknade jag halv 11 så ringde min pappa och sa att jag hade en timme på mig att fixa mig och så för vi skulle dra till Trollhättan där min farmor, farfar och gammelfarmor bor. Vi skulle hälsa på min gammelfarmor Rut. När vi kom dit blev det massa kakor och bullar som vanligt och vi lekte med domino (min lillebrorsa) och sedan när vi skulle hem fick jag 100 spänn!! JAG E RIK!! Får väl se om man hittar någon fint på stan haha. Sen åt vi på en Kinaresturang och jag åt grillad kyckling med pmmes frites ;D <3 Efter det åkte vi och kollade på slussarna i Trollhättan (booring) men tack och lov blev det inte så långvarigt, och nu sitter jag hemma och väntar på att maten ska bli klar!

Ha det gött, igelkött! ;)) <3




Jag och denna trevliga älsklingssaken ska kanske dra till Liseberg nästa söndag, kul, kul! :D <3

Dagens

Dagens:

Klädsel - Jeans från Cubus, Linne från nån affär i Sydafrika

Låt - Britney spears nya "If you seek Amy"

Hiss - Snaaaart sommarlov och detta var våran sista dag med riktiga lektioner!!

Diss - Vi fick börja klockan 8 på morgonen medans den andra gruppen började 20 i ett idag + att vi var tvugna att städa i hemkunskapen!





Här har vi då Daniellas favoritbild på mej, men jag tycker dock inte att den e så värst underbar :P <3



Puss nu ska jag softa lite!

Hälsade på Carmen o James

Hejjhejj!

Igår så va jag och Andrea hemma en sväng hos Carmen, James och min pappa. För er som inte vet är James min lillebror och Carmen är pappas fru. När vi kom fram efter en ganska lång och seg resa genom göteborg c blev vi bjudna på lite glass, kakor och cola (haha så feta är vi). Men vi satt väl bara där och pratade om allt och inget, så det finns inte så mycket mer att berätta!!

KramKram!!

Sista riktiga skoldagen

Hejjsan alla!

Nu sitter jag hos Claes i uppehållsrummet och väntar på att gå in på lektion. Detta är då sista riktiga skoldagen innan sommarlovet!! Så jävla gött! Innan denna rasten började vi dagen klockan åtta på morgonen med hemkunskap. Vi fick städa... Ush så tråkigt. Sen efter detta går jag in 20 över tio och då har vi No, kemi. Hoppas vi bara sitter och stirrar eller nåt för vem orkar arbeta? Sen äntligen blir det lunch och hoppas VERKLIGEN det blir goood mat för jag e tvääärhungrig!

Kram Kram,skriver kanske mer sen när jag kommer hem!

<3

Backaplan med mamma

Heejj allihopa!!

Nu har jag kommit hem från en fullspeckad, men trevlig shoppingrunda med min mamma och min lillasyster!! Vi kollade i Wilma, MQ, Gina Tricot, CC och N.Y Collection. Jag hittade 2 jättefina klänningar på Gina Tricot, men köpte bara en av dom eftersom att det var mamma som betalade. Haha längtar tills jag får pengar så att jag kan köpa alla häärliga kläder jag hittat i olika affärer.

Denna hittade jag som jag provade på Gina Tricot. Kostar 345:-






Men det blev slutligen denna också från Gina Tricot för 199:- (Obs jag ska inte ha bikini under egentligen ;) )



Broloppet idag!

Uuushh!!

Idag hade vi brolopp då som är 5,5 km långt där man springer över Angeredsbron. Haha jag fick väldigt dålig tid så den skriver jag inte ens upp :)) . Stackars Lina hade skadat knät så jag och skolsyster hjälpte henne hem. Gött att man fick skjuts av Dea också!! Tack så mycket älskling!! Snart kommer mamma och hämtar upp mig hemma så ska vi åka till Backaplan och kolla på en klänning till skolavslitningen. Hoppas verkligen jag hittar någon fin!

Kram, kram!! Skriver mera sen om mitt eventuella köp!