Reklam... www.parodibloggarna.blogg.se

Hejsan!!

Nu är det så att jag och Alizz har startat en parodiblogg!!

Här är en länk...

www.parodibloggarna.blogg.se


God Jul!

God Jul önskar..

Vixxie

Mammor har alltid rätt...

Jag måste berätta vad som precis har hänt... Jag vet inte om det kommer att bli ett långt eller kort inlägg, men skit samma för jag är så jävla sur så jag måste bara få skriva av mig lite...

Jag skulle iväg hem till Evvve och jag hade ställt min moppe utanför dörren. Jag gick ut, satte mig och försökte starta. Tror ni att det gick? Nej -.- Sedan kom min mamma ut precis när jag skulle kicka igång den och sa "Är det så smart att du tar moppen ner? Om den inte startar nu när det är -5 grader då kommer den väl knappast att starta senare ikväll vid -10?" Och precis då startade den och jag svarade "Hah! Den startar alltid med en liten kick, hejdå!"
Sedan kom jag hem till Evvve, vi kollade på Snygg Sexig Singel och hade skitroligt och den filmen kan jag verkligen rekomendera har aldrig skrattat så mycket haha!
När jag skulle hem gick jag ut till moppen och försökte starta den... Tror ni att det gick denna gången? Nej -.- Liksom den startar nästan alltid på kicken, men nu reagerade den inte ens! När jag satt där och förtvivlat försökte få igång den utan resultat ringde jag till mammas man och klagade och grät för att inget fungerade så kom Evvves granne och frågade massa frågor som "Behöver du hjälp?" "Fungerar det inte?" "Bor du långt här i från?" "Behäver du skjuts hem?" Ååh så trevlig han var och sååå snäll, men eftersom att det tar 10 minuter hem tackade jag nej.
Det slutade med att jag fick ställa kvar moppen hos Evvve och GÅ hem i den iskalla decembernatten.


Och vad har jag lärt mig av detta tro?... Lita alltid på mamma -.-Varför träna?

En sak som jag har märkt är att vissa som jag känner tränar inte, men kan ändå hålla en snygg kropp. Varför? Jo, en del hoppar över måltider osv. Men mår man verkligen bra av att göra så?

Jag tränar inte bara för att bli smal och snygg, utan för att jag mår så bra av det. Man blir så otroligt mycket piggare och orkar med både skola och annat roligt. Mitt tips till ALLA är att börja träna på ett eller annat sätt. Det finns ungefär 20 olika saker som jag kan nämna.

Kondition ute:
Gillar du att vara ute och få frisk luft och samtidigt träna? Ta då en ordentlig promenad i rask takt. Eller varför inte utmana sig själv och springa lite? Med musik i öronen hittar man både rytmen och det blir roligare.

Kondition inne:
Är du som jag och avskyr att vara ute en kall oktoberkväll kan man åka till gymmet och springa på löpbandet. Eller så kan man joina de roliga gruppträningarna som Body step, Dans step, S challange, Cykel, RPM You name it ;)

Styrka ute:
Om det är sommar kan det ibland vara härligt att lägga en filt på gräsmattan och köra lite olika övningar. Hantlar är heller aldig fel. Men om det är som i dessa tider blött, slaskigt och hemskt rekomenderar jag definitivt att man kör inomhus:

Styrka inne:
Min favorit helt klart, Body pump! Ett hårt, men effektivt gruppträningspass som man kan anpassa helt efter sig själv. Det finns nästan alltid alternativ på de olika övningarna tex vikten på stången osv. Tycker man inte om att träna med "publik" eller inte vill ha ett 60 minuters pass med hela kroppen kan man gå till gymmet. Man kan också träna S core i grupp för att träna magen och ryggen.

Så nu hoppas jag att jag gav någon en spark i baken! Kanske börjar man nu fundera på varför att träna?
Well, jag är inte riktigt klar än...

Om man inte tränar alls och äter jättemycket kommer man se ut såhär:

Och vem vill det?

Om man varken tränar eller äter får kroppen ingen näring alls och man mår inte bra... Känt som anorexi och då ser man ut ungefär såhär:

Och det är ju inte heller så snyggt och framförallt inte BRA för kroppen! Ush man ser ju revbenen.. Skinn och ben.

Men om man äter rätt och tränar ett par gånger i veckan slipper man se ut som ett fläskberg eller en tändsticka, för då kan man få ungefär en sånhär kropp:

Oh yes! Vem vill inte ha muskler? Ser ni tjejen på bilden?! Hon har former och hon ser mänsklig ut, men samtidigt snygg! Liksom... har man inte ett snyggt ansikte kan man ju ändå ha en snygg kropp?

XoXo,


Gömda

Gömda. Någon som har läst den? Jag håller på att läsa den nu och den är såå bra! Jag varnar för att detta kan bli ett ganska långt inlägg.

Boken börjar med att Maria som huvudpersonen heter berättar hur det är nu. Sedan berättar hon bakåt i tiden hur hon träffar mannen med de svarta ögonen och hur hon blir kär i honom. Till en början är allting en dans på röda rosor och Maria är lycklig. Ända tills han börjar slå henne. Han är muslim, som han påstår och han vill att Maria också ska bli det. Hon vägrar göra allt han ber om och sedan skaffar dom lilla Emma. Han hotar med att ta henne ifrån henne och skicka henne till Libanon.
Till slut får Maria nog och vill bryta deras förlovning. Hon träffar då Anders, en helt underbar man som förstår hennes situation och vill hjälpa henne. De blir tillsammans och planerar att gifta sig. Marias före detta fästman blir rasande och förföljer dom vart dom än åker. Det är helt sjukt tycker jag hur man kan göra så. Han hotar med att döda både henne och hela hennes släkt. De får leva som i ett fängelse med galler för fönstren. Anders och Maria skaffar en son, Robin, som före detta fästmannen påstår att det är hans. Vid detta laget har han gått alldeles för långt.
Jag har inte läst ut den än, men jag kan säga att man kommer in i den redan efter första kapitlet. Den är väldigt gripande och jag lipar typ varje gång jag läser, vilket inte är så konsigt eftersom att den är sann. Så sjukt dålig stil också av polisen som inte gör något åt det.
Men jag tror ändå att den slutar bra... Hoppas det i alla fall.

Så... Detta var ett exempel på vad jag kan skriva om. En bok. Som ett boktips fast jag berättar mer än vad som står på baksidan och lite vad jag tycker om den.

Puss o kram hoppas ni gillar min "nya" blogg!Vixxie is Back On Track ;)

Hejsan alla!

Nu var det riktigt längesen jag bloggade och det har blivit lite trist framför datorn, men nu kommer jag att vara mer aktiv och skriva mer nödvändiga saker dvs inte typ bara "Hej idag har jag gjort det här och det här.." Jättekul att läsa liksom? Nej... Jag ska skriva lite om det som faller mig in om viktiga saker, mina synpunkter på livet osv.

Och en ny sak... Jag kommer inte göra meningslösa videobloggar utan filma lite diskret i skolan så alla får se hur kul vi har haha.

Kram på er !