Madonna på söndag!

Yes! Äntligen! Jag och min mamma har velat se Madonna sedan vi fick reda på att hon skulle spela i Sverige. Vi försökte intensivt att få tag i biljetter direkt när dom släpptes, men lyckades inte... Vi väntade och väntade... Sen fick vi reda på att hon skulle spela yttligare en show och vi försökte verkligen att få tag i biljetter varje dag, men misslyckades även denna gång. Då tänkte vi att det var kört och att man kanske skulle gå på någon annan artist vid ett annat tillfälle.

MEN så frågade mina kusiners mamma, Karin, att hon hade två biljetter och inte visste riktigt vem hon ville gå med så hon frågade mamma, som naturligtvis svarade JA!

Då tänkte jag: Jaja, kul för henne i alla fall att hon får se Madonna jag kanske får se någon annan en annan gång.
Och jag var glad för hennes skull som ska gå på lördag.

MEN så ringde min PAPPA igår och frågade ifall jag ville gå med Carmen (hans fru, min lillebrorsas mamma) och jag svarade SJÄLVKLART JA!

Så nu löser sig allting! Mamma och Karin går på lördag, medans papporna festar hos sina kusiner, medans jag passar barnen och tjänar en extra slant!

Och på söndag går jag och Clara på Liseberg och direkt efter sticker jag till min pappa som bor en hållplats därifrån och sen drar jag och Carmen på Madonna!

KAN DET BLI BÄTTRE?
Svar: NEJ! =D

Kram!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback