Äta rätt del 1

Nu ska jag skriva om hur du ska äta rätt i olika delar så att det inte blir för jobbigt att läsa.

Kom ihåg!
Man ska inte haka upp sig när man tränar på att gå ner i vikt/bygga muskler, det är ju bara ett + om man gör det! Du ska istället träna för att må bra då blir det roligare att träna för om tex du bara tänker på att tappa kilo och så gör du inte det då tröttnar du på träningen och slutar...

MEN!
Om du istället tänker: "Ja, idag ska jag ut och springa lite för att få en bra start på dagen!" Man blir mycket piggare av att träna och mår mentalt bättre också.

Sen om du kör styrka så ska du inte bara lägga på mer vikt för att det ska ge mer effekt, gå istället djupare ner i rörelserna och spänn musklerna samtidigt så märker du snabbt resultat.




Så fort du har stigit upp

Det första du ska göra när du har vaknat är att dricka ett-två glas juice, till exempel apelsin. Juicens fruktsyra stimulerar aptiten och tack vare det där glaset juice före frukost kan du äta mer, även om du normalt nästan måste tvinga ner en bit på morgonen.

Juicens många kolhydrater rusar ut i blodet och musklerna så att kroppen kopplar om till en muskeluppbyggande ämnesomsättning.

Hope you liked it!


Kommentarer
Postat av: simone

Bra tips där tjejen ;)

2009-08-27 @ 16:36:26
URL: http://fattybom.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback