Låång dag från 8-16 -.-'

Fy fan säger jag bara! Denna dagen har varit för lång! från klockan 8 på morgonen till klockan 4 på eftermiddagen! Ush, man hinner ju inte med någonting! Och det blir ju inte heller bättre av att jag har världens huvudvärk. Tur att jag ska träna sen så jag kommer igång lite.

Hoppas att jag hinner klart men min påbörjade design idag, men det kan bli svårt eftersom att jag har matteläxa och ett stort so-arbete.

Vi hörs!
Puss,


V   I   X   X   I   E   (L)

Här sitter jag och gottar mig med gårdagens snask!


Brist på idéer...

Ush det är så jobbigt när man har brist på idéer till design... Vet verkligen ingenting om hur jag vill ha det! Har varken bilder, text eller färger! Rosa har man ju fått liite för mycket av så någon annat än rosa får det bli.

Så sorry... Ni får tyvärr inte se mina designer som jag har gjort förän jag har lyckats och DÅ mina vänner så byter jag!! :D

Kram,
Vixxie

Det går framåt...

Ja, det går i alla fall framåt för mig när det gäller photoshop... Kan det jag behöver kunna när jag ska göra en enkel design och så. Tur att Dea kommer hit sen så kan hon förklara lite mer haha.

Just nu håller jag på med en design, min första, som jag inte blev riktigt klar med igår. Jag lägger upp bild på hur den blev sen och då vill jag inte att någon ska kopiera den!

Sen har jag tänkt ut en annan design som har tema hjärtan och om jag lyckas så kommer den bli riktigt söt! =)

Vi hörs senare!
Puss,
Vixxie

Photoshop 7.0?

Någon som kan ge lite tips när det gäller photoshop 7.0? Själv kan jag NADA typ och försöker komma på hur man ska göra, men detta är inte direkt min starka sida...

Glad för svar!

Kramar,

Vixxie


Rödbetor ger bättre kondition

Ny forskning visar att personer som dricker rödbetsjuice kan träna 16 procent längre.
Det är nitrater i juicen som påverkar kroppens syreupptagning, så att uttröttnings-symptomen kommer långsammare.
Forskarna på Exeter-universitetet kom till och med fram till att effekten är så pass bra att inte ens träning kan nå upp samma resultat. Johanna Reimers
Upptäckten kan vara intressant för uthållighet för idrottsmän, för äldre människor med hjärt- eller andningsproblem.





Så kom ihåg! SKIPPA INTE RÖDBETORNA I BAMBA ÄVEN OM DET SMAKAR SKIT! =)


090829

God morgon!

Just nu är klockan ca 10 och vi har precis vaknat, Dea och jag. Idag ska vi väl inte göra så mycket, blir lite att ta det lugnt nu ett tag och senare ikväll blir det kräftskiva.

Jag ska försöka hitta något bra träningstips eftersom att det var ganska uppskattat, vilket är jättekul!

Vi hörs!
Vixxie


Film med Dea!

Nu blir det film med Dea de sista timmarna på dygnet som vi är vakna! Vet inte riktigt vilken film än, men det kan jag skriva imorgon! =)

Kramkram!!


Bild från SYDAFRIKA julen 08!!

Roligaste biten av Scary movie 4!


Hemma från skolan!

Hejhej!

Nu är jag hemma från skolan och det har varit en ganska kort dag idag. Just nu sitter jag framför datorn och kollar på lite klipp med olika kändisar som har pratat på The Voice. Skitkul faktiskt!

Vanliga  tråkiga kläder som är helt ointressanta att se därför laddar jag inte upp en bild på dom :).

Senare ikväll vid 5-tiden ska jag rida som varje fredag och jag vet inte riktigt vad vi ska göra. Något kul hoppas jag!

Kanske blir en lite kort videoblogg sen som jag har tjatat om såå mycket nu, haha. Jag kommer dock inte säga så mycket intressanta saker men jag har inte tvingat någon att lyssna heller! :)

Vi hörs!

Puss,
Vixxie

Plattare mage, snyggare hållning, starkare rygg!

Här kommer några övningar som ger dig....


Någonting som nästan alla kvinnor vill ha! Jag vet inte riktigt om dessa övningar fungerar jag har ju inte så platt mage och jag har inte testat dom än, men hittade dom på en sida och jag hoppas att detta kommer vara till stor nytta för eran träning!



1.Träna magen. Aktivera magmusklerna, dvs dra in magen mot ryggraden så att du håller ryggen rak. Balansera i den här ställningen 20-30 sekunder och känn att magmusklerna arbetar.


2. Träna magen. Luta på underarmarna, dra in magmusklerna och håll kroppen precis rak som en planka. Balansera i den ställningen i 20-30 sekunder. Om du hänger som en hängmatta eller putar uppåt med rumpan blir övningen ineffektiv. Sträck på nacken, dra in hakan och titta i golvet. Se till att du har armbågarna precis under axlarna, och att du lyfter kroppen så att axlarna hålls sänkta.


3. Träna midjan. Ligg på sidan med underarmen i golvet och lyft höfterna tills kroppen är precis rak. Stå kvar i den ställningen 20-30 sekunder innan du byter sida och upprepar samma sak. Se till att armbågen är precis under axeln. Dra in magen och spänn rumpan så att kroppen är precis rak. Glöm inte lyfta höften! Var också noga med att du inte tippar bakåt eller framåt.


4.Den här övningen kommer åt den nedre delen av magmusklerna. Ligg på rygg med benen rakt upp. Tryck svanken mot golvet. Lyft nu rumpan lugnt och koncentrerat - inga ryck! Håll kvar lyftet någon sekund och känn att nedre partiet av magmusklerna arbetar. Sänk lugnt och upprepa rumplyftet 10-20 gånger


7. Den här typen av situps är effektiv men kräver att du är kroppsmedveten och redan är ganska stark i magmusklerna. Du måste kunna lyfta och sänka överkroppen kontrollerat utan att ryck och utan att släppa fötterna från golvet. Starta liggande med böjda ben och aktivera magmusklerna. Lyft nu överkroppen kontrollerat med rak rygg och känn att magmusklerna arbetar. Sänk kroppen lika kontrollerat och upprepa lyftet 10-20 gånger. Sträck på nacken och håll in hakan under hela övningen.

Lycka till med övningarna!

Love,
Vixxie!


Äta rätt del 1

Nu ska jag skriva om hur du ska äta rätt i olika delar så att det inte blir för jobbigt att läsa.

Kom ihåg!
Man ska inte haka upp sig när man tränar på att gå ner i vikt/bygga muskler, det är ju bara ett + om man gör det! Du ska istället träna för att må bra då blir det roligare att träna för om tex du bara tänker på att tappa kilo och så gör du inte det då tröttnar du på träningen och slutar...

MEN!
Om du istället tänker: "Ja, idag ska jag ut och springa lite för att få en bra start på dagen!" Man blir mycket piggare av att träna och mår mentalt bättre också.

Sen om du kör styrka så ska du inte bara lägga på mer vikt för att det ska ge mer effekt, gå istället djupare ner i rörelserna och spänn musklerna samtidigt så märker du snabbt resultat.




Så fort du har stigit upp

Det första du ska göra när du har vaknat är att dricka ett-två glas juice, till exempel apelsin. Juicens fruktsyra stimulerar aptiten och tack vare det där glaset juice före frukost kan du äta mer, även om du normalt nästan måste tvinga ner en bit på morgonen.

Juicens många kolhydrater rusar ut i blodet och musklerna så att kroppen kopplar om till en muskeluppbyggande ämnesomsättning.

Hope you liked it!


Inget intressant...

Hejhej!

Tänkte bara säga att jag tror inte så många tycker det är intressant när jag skriver om min dag, vilka lektioner osv... Så därför ska jag sluta med det! Kanske om det har varit något speciellt som tex idag har vi haft skolfoto. Men om jag inte skriver om mig själv och mitt liv, vad ska jag då skriva om? Jo, det har jag också funderat lite på... Kläder, skor, smink mm skriver jag ju redan om så det får vara kvar. Mina outfits de olika dagarna är nog ganska uppskattat. Men sen tänkte jag att jag kanske skulle skriva om något som man inte bara kan titta på utan också göra...

Alltså....
Jag ska skriva om träning! (delvis) Detta kommer jag ta upp inom träning:
- Äta rätt
- Olika sorters träning
- Övningar som du kan göra hemma
- Och sen till sist som jag kallar för "Varför gör vi detta?" Då förklarar jag ex. varför man ska göra övningarna och hur dom hjälper.

Även om jag inte är proffs på detta så ska jag göra mitt bästa och jag vet inte riktigt när jag kommer igång med detta nya, men så snart som möjligt hoppas jag!

Ciao!

Nya höstskor

Hej alla! Tänkte bara skriva ett enda litet inlägg innan jag drar till skolan!

Dessa skor såg jag på Kenzas blogg och tyckte dom svar riktigt coola faktiskt, även om dom är lite kopia men skit samma.

499:- på Dinsko!

Vi ses sen!


Och idag har jag på mig...

....................................................................:


Och så här ser mitt hår ut.......................................................:


Vad tycks?
Lockade faktiskt med min plattång! Det blev väl inte såå fult ändå? Jag blev i alla fall ganska nöjd!

Puss,

08:45 frukost

Hejhej kära bloggläsare!

Nu sitter jag framför familjens gemensamma dator som står i köket och äter frukost. Idag äter jag en vanlig onyttig macka och dricker en energidryck. Inte för att jag behöver dricka det, utan för att den är så god!

Vet inte riktigt om jag hinner visa min outfit nu eller om jag gör det när jag kommer hem. Har faktiskt lockat håret idag, inte planerat men eftersom att jag vaknade så tidigt hade jag inget att göra och så är det ju skolfotografering idag för våran del så varför inte? Snyggt blev det i alla fall framifrån.

Har inte så mycket mer att skriva just nu så vi hörs när jag har det, KRAM!

Love it! <3

Today's outfit

Idag har jag inte på mig så avancerade kläder bara bas typ.


See ya!

Ännu en seg skoldag

Idag har det varit ännu en seg skoldag.

Svenska - Vi skulle skriva om vårat bästa sommarminne och sedan läsa upp det för en kompis... Liksom, är vi tre år eller?

Matte - Vi fick våra nya böcker och började lite smått med negativa tal, mest repetition

Idrott - Haha vi hade en vikarie idag som sa: "Ja, nu får ni göra vad fan ni vill" så vi hade basketmatch och vårat lag vann

Lunch - Äcklig mat

Svenska - Samma som innan

NO - Biologi, inte kul.

Spanska - Eeh, ja... Vi gjorde ju jättemycket! NOT! Jag, Dea och Alizz var bara med en liten stund sen skulle vi ta kompisfoto och sen kom vi tillbaka och då var det bara våran lärare Charlotta kvar. Vi stannade kvar en stund och snackade med henne och hon fick våra bloggadresser alltså kanske hon läser, det vet man aldrig med henne. Kul, kul.

Sen så tränade jag step och det gick SKIT! Vikarie där också som körde nån konstig koreografi.

Nu ska jag hoppa in i duschen sen ska jag äta och sen ska vi till mormor och morfar och få våran svamp som dom  plockade i Värmland.

Vi hörs!

Hinner nog inte videoblogga idag

Hejhej!

Nu är jag hemma från skolan, men jag tror inte att jag hinner videoblogga idag för jag har ganska mycket att göra. Ska försöka göra en imorgon om jag hinner då. Fyy det känn inte bra att bara ha gått i skolan i 2 dagar och ha redan fullt upp, men jag LOVAR att videobloggen ska komma någongång men vet bara inte när. Hellre sent än aldrig?

Puss på er!

Outfit of today

Så här sr då min outfit ut idag..

- Jeans som jag har klippt i (hade faktiskt inga andra byxor)
- Tjocktröja, vit från Cubus
- Vitt linne från Gina Tricot


- Frisyr, utsläppt som vanligt
- Smink, mascara och vit ögonskugga

Det va allt jag hade att säga just nu,

Hejdå!

Ett litet morgoninlägg!

Hejhej!

Jag hinner faktiskt lägga in ett litet morgoninlägg innan jag rusar iväg till skolan.

Har jättestora problem som vanligt att hitta någonting som jag kan ha på mig. La fram shorts igår, men så vaknade jag och såg att det inte är så varmt ute så det får bli andra kläder.

Kanske lägger in sen på hur jag ser ut idag!

Ciao!

Videoblogg imorgon!!

Haha nu äntligen visade Dea hur man lägger upp en video på sin blogg så imorgon ska jag försöka komma ihåg att filma lite. Vi ska nämligen ha brännboll imorgon med skolan och då kan jag ju filma lite, men jag vet inte om jag själv vill vara med haha.

På onsdag kör vi efter vårat nya schema som suger!! Uush då börjar allvaret igen... Inte kul!



Har ni hört?? Det ska bli fint väder igen!! Då kanske man kan bli lite brun :D

Hörs!! Puss!!

Haha påminner om någon...?!



My boobs, my boobs, my boobs are OK! :D

Första dagen

Idag var det första dagen i skolan och jag är inte död än haha. Funderar fortfarande på om jag borde göra en videoblogg eftersom att Dea är här och kanske kan förklara hur man gör.

Hinner inte visa min outfit nu ska dra puss hej!

Skolstart imorgon!

Nej fy jag får kalla kårar jag bara tänker på att skolan börjar redan imorgon! Ush jag som vill ha meer sommarlov! Jaja det är bara att tänka positivt, ladda och ge allt man har.

Vixxies big questions:

- Vad ska jag ha på mig?
Asså jag vet verkligen inte vad jag ska ha på mig! Nu när jag har gått hemma har jag ju bara haft på mig typ pyjamas och sånna kläder.

- Kommer jag verkligen att klara av detta?
Jodå det kommer jag nog om jag får lite backup av mamma.

- Hur ska jag hinna blogga?
Detta är nog den svåraste frågan... Hur f*n ska jag hinna att blogga när jag går upp tidigt på morgonen, kommer hem vid 4 och då ska jag göra läxorna och sen är det bums i säng för att jag ska upp tidigt nästa dag också! Så jag får nog blogga på helger och om jag hinner direkt efter skolan.

Kram på er och önska mig lycka till!

God morgon folk!

God morgon folk!

Idag ska jag inte göra så mycket typ bara vara med Evvve antagligen en stund och sen får vi se.

Har inte hunnit klätt på mig kläder än så jag kan tyvärr inte visa min outfit idag.

Ha de bra så länge

Kram

Outfit of saturday

Så här ser min outfit ut idag =)




Inget speciellt så, men tänkte bara att ni kanske ville se (:

Kram

Städtaajm!

Nä fy på dig Vixxie!

Jag har inte städat på typ 1000 år känns det som, eller ja, det ser ut som det så nu ska jag bannemej blåsa ut hela rummet!

XoXo

NY DESIGN!!

Har fått en ny design som ni ser av snällaste Dea!! Älskar dig sjukt mycket!!

Vill du gå in på Deas blogg?
Kolla i mina länkar så hittar du henne!

Kram!


Buenos dias!

God morgon allihopa!

Idag är jag jättetrött, men känner ändå att jag mååste träna fast jag orkar verkligen inte det. Men det är väl så man blir fet eller? 

Händer idag? 

Idag ska jag antagligen träffa Evvve och sen ikväll ska jag passa Alexandra (min lillasyster) för dom andra ska springa Midnattsloppet. Vi ska hitta på massa bus, haha bland annat kolla på film och så kanske det blir lite lördagsgodis (tjockisar).

Jag har fortfarande hakat upp mig på det här med min design. Guud det är ju jättesvårt att komma på hur jag ska göra. Skulle vara snällt om ni ville komma med några förslag?!

Kram, 

 


Vixxie exprimenterar...

Vixxie exprimenterar med DESIGN!!!

Jag vet inte om man ska kalla det lyckat eller bara helt fail...


Den första...

Den andra...

Var det något att hänga i julgranen eller var båda skitfula?

BE HONEST, BITCHES!


Lite nattblogg/kvällsblogg

Lite nattblogg/kvällsblogg är ju aldrig fel!

Har inget att skriva bara som vanligt haha. Det gick jättebra när jag red förut :) Hade en häst som heter Chuck som är ganska liten, grå och tjock. Vi red ute i paddocken så det var jättehärligt att få rida ute!

Vixxie funderar:
Funderar på att börja på en ny design nu när Fredrik (mammas sambo) har laddat ner Paint.net till mig! Det är som Photoshop nästan fast inte riktigt lika många funktioner och lite lättare.

Kram så länge önskar...

Hej då!

Hej då nu ska jag iväg till stallet! Kan tyvärr inte ta kort när jag rider, blir lite svårt, men jag lovar att uppdatera när jag har kommit hem om jag hinner för jag ska ju färga håret sen också!

Kram

Vart tog mina designers vägen?

Lite confused just nu... Jag hade 2 snälla personer som skulle göra en ny design till mig alldeles gratis, men nu är dom spårlöst borta :O Asså inte så, men jag blev dissad av båda två helt enkelt! Inte snällt tycker jag om man har lovar något och sen inte kan hålla det. Tycker att om man har sagt något som man ska göra så får man väl ta konsekvenserna också? Tycker inte ni det? Så just nu är jag lite pisst off!

XoXo,

Coop

Jag, mamma och min lillasyster Alexandra var på Coop nyss och då köpte mamma lite saker åt mig haha.

- Hårfärg. Jag ska testa en alldeles NY hårfärg tänkte jag, vill inte vara sååå ljus längre, men ni får se hur det blir sen :)
- Hårinpackning (som man fick på köpet)
- Film, Suburban Girl med Sarah Michelle Gellar som är en av mina favoriter!


Jag måste alltid köpa 2 hårfärger annars räcker det inte till mitt tjocka hår haha :P

Och till vänster är filmen... Till höger ser ni hårinpackningen som jag fick på köpet :)

Ha det bra!


Min vackra ridoutfit

Haha ja för er som inte redan visste så rider jag. Ska rida lite senare ikväll, men tänkte visa er min otroligt vackra outfit!


Snyggingen herself haha :D

Kram på er!

God morgon

God morgon alla läsare!

Har egentligen inte så mycket att berätta... Vi va ju på Liseberg igår då och det var ju kul. Köpte kaninöron, skitsöta som jag bara måste visa sen.

Idag händer väl ingenting, funderade på om jag skulle träna men det orkar jag inte. Känner mig jättetrött i hela kroppen och blää.

Har inte bytt om än så har ingen outfit att visa heller (:

Men nu ska jag dra och äta NUDLAR!! Muuums!!

Kram,

Outfit of today

Min outfit idag:
Enkel men bekväm haha :P




Funderar på om jag ska ha mina flipp-flopp idag om dom inte flyger av men det tror jag inte haha :P

BJÖRN BORG!

Nu ska jag dra till Lina hörs imorgon PUSS!

Omg mitt håår!

Haha seriöst mitt hår är... INTE rakt! Jag satte upp en liten bulle mitt på huvudet igår kväll för att jag skulle fixa med lite ansiktsmasker och så somnade jag med den. Nu ser mitt hår ut som ett F Å G E L B O!! Ush det ser inte vettigt ut!

Ja och här har ni 2 bilder på hur det ser ut...



LID MED MIG!!

Hur fan ska jag lyckad få det platt nu då?? Det kommer ju ta minst 100 år om jag ska använda plattång och jag orkar bara inte blöta ner det! Ska testa att blåsa det, men good luck Vixxie!

Kram!

MIN TUMME!!!!

Asså jag vet seriöst inte vad jag har gjort med min tumme!! Den är helt svullen och röd och gör skitont! Det enda jag vet som jag har gjort med den är ju när jag drog bort nagelbandet igår, men den blir väl inte sån för det?



Ja, jag tror man ser vilken som är den svullna men jag ringade in den ändå eftersom att man inte ser det så tydligt i kameran.

Adiios!

Liseberg idag med Lina

Idag ska jag och min kära fjortis Lina till Liseberg! Sist vi va där va det ganska mycket folk, så vi får väl hoppas att det inte är lika mycket denna gången! Ska försööka ta mycket kort, men eftersom att min laddare till min kamera är spårlöst försvunnen kan jag bara ta med min mobil, vilket betyder att bilderna får dålig kvalitet. Men det får ni leva med.

Vet inte vad jag ska ha på mig!! :O
Euw jag hatar sånna här dagar när man bara inte vet vad man ska ha på sig! Jag funderar på mina gula hotpants och ett linne bara. Fast där har vi ett litet problem... Vilka skor ska man ha? För mina favoritskor är spårlöst borta och jag har typ inga andra, men jag ska lösa det!

Men nu ska jag rota fram lite kläder ur garderoben!!

KRAM!

Justin Timberlake = Awsoome!!

Omg jag har blivit väärsta Justin-faanet! Lyssnar på hans låtar heela tiden! Kan verkligen inte sluta, men han sjunger så otroligt bra och låtarna är soo my style!

Inte för att jag tycker att han är speciellt snygg, men han är ju inte skitful heller :)


Puss och kram alla läsare hörs imorgon!

CP!!

Åååhh jag blir bara sååå sur på min cp data!!

Om ni inte får svar på eran kommentar bli inte ledsna för min dator hänger sig 24/7 och jag ska göra ett nytt försök, men funkar det inte denna gången så skiter jag i det!

Inte så intressant outfit, jag vaknade 13:55 idag så det var ju bara till att springa iväg till träningen direkt.


Haha ja vad ska man kalla denna outfiten?
Jag kallar den Orkar-inte-engagera-mig-i-vad-jag-har-på-mig-just-ju-outfiten!!

Väldigt kreativt tycker jag!

Men så måste jag komma med lite dåliga nyheter tyvärr...
Jo nu när skolan börjar så kommer jag ha ganska mycket att göra, jag ska träna, höja mina betyg och samtidigt måste jag umgås lite med mina kompisar så jag kanske inte hinner blogga så mycket på vardagarna, men jag ska göra mitt allra bästa och försöka att slänga in en liten videoblogg då och då när jag har lärt mig hur man gör :)

Kram!

Outfit...

Såå nu måste jag rusa så jag hinner inte skriva så mycket, lägger upp bilden nu lite snabbt.


Så ser jag ut nu, puss!

Nu ska jag byta om!

Ja, nu ska jag byta om tll liiite finare kläder än min pyjamas haha. Eftersom att jag ska iväg och fira min lillebror kanske jag ska ha på mig lite annat och då funderar jag på min blåa klänning (minns ni).

Nej, men ärligt talat så vet jag inte vad jag ska ha på mig men jag vet att jag vill ha en klänning eller liknande...

Så nu ska jag bara leta lite och sen får ni bild om jag hinner!

CIAO! <3

Syskon... -.-'

Idag blir det massa syskon för min del! Ska hämta lillasyrran från dagis vid 3-tiden så att jag inte missar Top model 3, haha gamla avsnitt jag vet. Sen ska jag passa henne tills mamma kommer hem och då blir jag hämtad av min farmor och farfar och då ska vi åka till min lillebrorsa och fira hans 4-års dag eftersom han fyller år idag. Grattis James!

Just nu sitter jag framför datan och tänkte att jag ska blogga lite innan jag äter frukost. Fast problemet är att jag fortfarande inte riktigt vet vad jag ska blogga om.

Tog kort på min frukost igår och ska äta samma idag antar jag.

- O'boy light -.-' min mamma är lite... speciell :P
- Bacon Ost
- Mina favoritmackor! Skitgoda e dom!
- Och en liiten bit choklad... Jag har ju hört att mörk choklad i måttliga mängder ska vara nyttigt och jag hittade ingen mörk så detta fick duga.

Jag har ju som sagt funderat på att blogga om inte bara vad jag köper för kläder utan också vad jag äter, dvs matblogga men jag vet inte om det är någon som är intresserad av det, men kan ju göra ett försök.

Men nu ska jag äta Puss!

Vixxie exprimenterar...!

Om ni läste om att jag skulle göra ett litet expriment med mitt hår i förra inlägget så blir det ju extra spännande att se hur jag bar mig åt!

Så här gjorde Vixxie:
Jag började med att borsta ur mitt hår NOGGRANT innan jag började

Allt du behöver göra är att sätta upp lite flätor över hela håret, spraya med hårspray, vänta lite och sen ta ut flätorna så blir det vågigt och fint.

Asså egentligen blir det inte såååå stor skillnad du kan lika gärna sova i flätor men det tar ju några timmar, detta tar ynka 5-10 minuter! :) Jag är ingen frisör och inte heller speciellt duktig på hår detta gjorde jag bara för att ha någonting att skriva om som drar till sig lite extra uppmärksamhet (:




Liksom, kolla bara volymen(!!) Visst, man ser inte det vågiga så tydligt, men det blir ändå så mycket finare och det ser ändå ganska naturligt ut + att det ser ut som om man inte har brytt sig om sitt hår minsta lilla fastän man har lagt ner lite jobb och använt mycket hårspray.

Vixxie funderar:
Jag funderar faktiskt på att klippa min lugg lite så att det ser lite bättre ut... Jag hade ju rak lugg förut, men tröttnade lite på det så nu ska jag rätta till den... Vad tycker ni? Borde jag klippa själv eller ska jag be snällt till min lilla privata (nästan) expert Andrea? :P

Kram på er!


Dagens outfit!

Haha jag orkade trotts att jag är sjuk ta på mig lite andra kläder än sovkläderna, men det är inte så olikt ändå :P



- Vanligt vitt linne från Cubus (basicplagg köper jag lite vart som helst när det ändå var rea)
- Mjukisshorts
- Halsband

Just nu gör jag ett litet expriment med mitt hår!! (Förra gången var det ju sminket så jag får ju variera mig)
Jag kommer att lägga upp lite bilder och förklara hur ni ska göra om det blir bra annars får ni ju se vad man INTE ska göra om det blir dåligt, men det blir säkert inte dåligt.

Kram på er!


Tråkig dag

Blää idag kommer bli en sån här tråkig dag igen när jag bara sitter hemma, vet inte vad jag ska blogga om, har ingen lut att klä på mig och kan då heller inte lägga upp dagens outfit. Sen är det ju regn ute såklart så man kan ju inte heller sola. Jag kan ju titta på en film, men vi har inga roliga och det är inte kul att titta själv... Såå det blir väl till att hitta på något tråkigt då, haha.

Vad brukar ni göra när ni har tråkigt?

Kram


Hemma från Backaplan!

Hejhej!
Kom precis hem från Backaplan nu. Vi åt lite på Burger King och kollade i lite affärer, men jag hittade ingenting tyävrr. På vägen hem var vi förbi Mediamarkt och då köpte vi filmen Låt den rätte komma in på blueray. Jag har läst boken och den är huur bra som helst! Verkligen! Så om ni inte har läst boken GÖR DET!



Puss på er fiina läsare!


God morning sunshiine!

Tjoo alla morgonpigga bloggare!

Just nu sitter jag här och har precis spelat Super Mario, haha. Det är nämligen så här att jag hittade mitt gamla Game Boy Advance igår och var ju bara tvungen att spela lite och ja, man fastnar! Tänka sig att jag forfarande kommer ihåg vart alla genvägar är och sånt :P

What's up today?
Jo idag... Ja, vad händer egentligen idag? Jo, idag ska jag väl vara lite med Evvve och så kan vi ju alltid ringa Andrea och fråga om hon inte har något speciellt för sig. Senare ikväll blir det som sagt träning. Så det händer inte såå mycket idag.

Uuush nästa vecka börjar skolan igeen!! Ååh jag pallar inte!! Men det är ju bara ett år kvar så jag får väl kämpa!!

När börjar ni skolan?

Ja, det var väl allt för mig just nu, Ciaao sötisar!

23:25

Nu är klockan 23:25 och jag är jättetrött! Svårt att tro haha, men jag är ju trottsallt sjuk! Sitter här och funderar lite igen... Min älskling Andrea Sweerheart ska hjälpa mig att visa hur man lägger upp en videoblogg för, ja om ni känner mig rätt så vet ni att jag inte är så bra på sånt här med koder haha. Egentligen har jag ingen aning om vad jag ska skriva i detta inlägg så jag kommer antagligen bara att babbla på om något heelt ointrissant, så om du har läst så här långt och inte har något annat för dig kan du alltid förstsätta att läsa. Vi har precis sett Pirates Of The Caribbean 1 och den var lika bra som alltid, tihi. Ööh.. Imorgon ska jag försöka att gå upp i vettig tid även om det kommer bli svårt. Ska vara med Evvve också och sen blir det lite Bodypump på eftermiddagen/kvällen sådär. Justde! Sen kom jag på att jag kanske skulle ringa Andrea också så kanske Evvve vill vara med på videoblogg, haha! Nej, skulle inte tro de va? Evvve du är ju inte riktigt den typen som brukar ställa upp på sånt, så det blir nog inget med det. Om det blir fint väder kan vi ju alltid sola och OfC ta sjukt mycket bilder också. Jag vet att jag alltid säger att jag ska ta en massa bilder med så blir det aldrig så, men ska verklien försööka!

Men, men nu har jag inget mer att skriva och klockan är 23:33...

Puss på er och godnatt!

Ingen vettig rubrik...

Tjoo!

Tllbaka framför datan igen nu då. Har inget vettigt att skriva eftersom att det inte har hänt någonting alls över huvudtaget! Just nu sitter jag här och dricker lite O'boy, gott haha!

Vixxie funderar...:
har funderat på att börja videoblogga för det verkar så roligt och om man inte orkar skriva så är det ett jättebra sätt! Sen tror jag också att man får fler besökare. Fast det finns ju nackdelar också, jag vet inte hur man lägger upp den på bloggen!

Ja, vet inte riktigt vad jag ska säga förutom att jag snart skaffar moppe :D Fast ni är väl inte så intresserade av moppar, men kommer i alla fall lägga upp lite tips och en bild på den när jag har köpt den, haha.

See yaah!

Feber (L) Glass = Sant!

Uush så har man feber, ja! Tur att man hittade en enda liten glass kvar i frysen.

Min outfit idag:
- I (L) LA tröja som jag fick av Dea, Tack gumman! <3
- Shorts från MQ



Hoppas ni mår bättre än vad jag gör!

Vixxies resention om L.A gigolo

Vixxies resention om L.A gigolo:
Ja, jag och Dea såg ju denna filmen igår jag det var bara vi två och två andra i hela salongen!

Positiva:
- Bra skådis han passar perfekt för sin roll!
- Fin miljö

Negativa:
- Lite för mycket sex, även om det var typ det som filmen gick ut på
- Filmen hade ingen direkt handling, det var lite för rörigt
- Inte så realistisk

Vixxies betyg:
2



Kram

Bio sen!

Hej alla!

Just nu har jag inte så mycket tid att skriva måste äta och sen springa till bussen! Ska träna nu igen, men senare blir det bio. Jag och Andrea ska se L.A gigolo eller va den hette haha den fick inte så bra kritik, men bara därför måste vi se den!

Kram!

Go kart!

Hejhej!
Kom precis hem nu har varit och kört go kart med Andrea, skitkul var det! NI MÅSTE TESTA!!

Aja nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra...

Jag funderar på att...
Imorgon så ska jag och Andrea på bio och jag funderar på att klä upp mig riktigt ordentligt, det skulle ´vara kul eftersom att jag ÄLSKAR att klä upp mig och sen lägger jag in det på bloggen så får ni se hur det blev!

Kram på er

Söta kommentarer!

Ååh jag älskar verkligen att få kommentarer! Speciellt om det är någon som kommenterar en söt liten kommentar om något som jag har köpt, eller om min design eller så!

Mer sånt, Tack !

Hälsningar

Should I stay or should I go?

hm... sitter här och funderar på hur jag ska göra... Ska jag träna idag eller inte? Och vad ska jag träna i så fall?

Hm... Finns ju lite olika alternativ:
- Bodystep
- Cykel 45
- Löpträning (hemma eller gym)
- Styrketräning (hemma eller gym)
- Eller så kan jag ju köra lite egen dansstep här hemma (:

Puss,

Och så va lösnaglarna fixade ;)

Haha de va faktiskt lättare än jag trodde att fixa lösnaglar på sig själv, gjorde de en annan gång för typ 100 årsen men de gick inge vidare... haha tur att jag lyckades nu i alla fall :D

Och så här blev resultatet..:


Snyggt va? Haha erkänn, men nu ska väl jag ringa Fanny och se om hon kan hitta på nåt, kram!


Mitt inköp of yesterday




Dessa sjukt sköna och snygga hotpants!! Säger inte vart jag har köpt dom denna gången tihihi av olika skäl xD


Men puss på er i alla fall!

Todaay..!

Okeeej, idag har jag och Fanny shoppat lite och jag köpte..:

- Lösnaglar (behöver väl ingen bild på förpackningen alla vet hur lösnaglar ser ut, men visar när dom e på =) )
- Papillotter, eller hur de stavas (samma som ovan, ingen bild)
- Gula hotpants, visar någon dag =)

Kram!


Gårdagen...

Nu tänkte jag visa lite bilder om gårdagen och berätta lite eftersom att jag inte hann detta igår...


Det började med att vi skulle gå ner till stallet först och sen Kärra centrum för att köpa lite godis och hämta min syrra på dagis.

Köpte lite saltisar :P

Sen när vi kom hem blev det köttgryta med potatis :D

Sen ville vi rensa ogräs för att tjäna lite extra pengar tills idag när vi ska till stan, men nehej vi har inte fått våra pengar än...

Sen blev det film, Indiana Jones (L) <3


Men nu ska vi dra till stan puss!

Outfit på Madonna...

Jag bytte kläder precis 1 minut innan vi skulle åka typ.. Haha jag ändrade mig :P



Min älskade orangea klänning från Gina Tricot och svarta leggins!

XoXo,

Madonna

Jag tog lite bilder med min mobil, men dom blev asdåliga.. haha



Finns fler bilder, men la bara upp denna för alla andra ser typ exakt likadana ut :P

krampåer

The new dress!

Här är min nya klänning som jag köpte på rean!




Kram, kram!

God morning, Sunshiine!

God morgon alla!

Vaknade precis idag och så blev jag så himla sugen på godis så jag va bara tvungen att ta lite!

Var ju på Madonna i söndags! Riktigt lyckat blev det! Tog några halvbra bilder med mobilen för jag vågade inte ta med mig kameran om det var någon som skulle ta den, men jag ångrade mig direkt när vi kom dit... SATAN!

Händer idag?
Idag händer inte så mycket ska slappa lite nu ett tag och sen vid 5-tiden ska jag hämta min syrra från dagis och så ska jag passa henne lite... Men SEN!! På kvällen ska man ju träffa Lina och hennes typ 150 killkompisar, haha blir ett riktigt smörgåsbord, men tyvärr, tyvärr, jag är upptagen haha!

Shoppade igår med Carmen också! Rea, rea, rea!! Hittade en skiitsnygg klänning, blå, från Gina Tricot för 49:-! Ska antagligen till stan någon dag i veckan sen också.

Puss på er vackra människor!

Naglar... Check!

Naglar klara och hela jag är klar för att åka till pappa!


Resultat..:



- Rött nagellack
- Olika klistersaker på typ hjärtan och blommor, skitsnyggt!

Hörs imorgon!


Outfit på Madonna ikväll?

Nu har jag sminkat mig och valt ut lite kläder som jag kanske ska ha om det ser bra ut.





Så... Vad tycks??

Puss på er!

Fyllefest till max!

Hahahahah omg säger jag bara! Fan vilken fyllefest det blev (inte den som jag ordnade med barnen). Fredrik (min mammas sambo) hade tydligen blivit så jävla packad så han gick ut i skogen en stund för att ta lite frisk luft och då hade han ramlat och fått blåbärsfläckar över hela kläderna och skrapat upp kinden och lite sånt. Haha SMART!

Madonna ikväll då! Har ingen aning om vad jag ska ha på mig!

Puss på er!

Sola innan klockan 4!

Hm.. Nu ska vi se om jag hinner att sola lite innan klockan 4 då vi ska dra till kusinerna! Jag ska försöka att ta lite foton om jag hinner, puss!


Ombyte

Jag gjorde nyss ett litet ombyte av kläder som jag tänkte visa..




- Hotpants
- Min gula tröja från Gina Tricot som passa utmärkt nu när det är sol

XoXo!

Vad tycks?

Nå, vad tycker ni om min NYA design, haha? Kanske inte så mycket ändring på den, men klart mycket bättre! Jag är i alla fall nöjd och jag tror och hoppas att jag kommer ha kvar denna ett tag (ni vet ju hur jag är)

PussPåEr!


Renovering Igen!

Jag vet jag är vääääldigt kräsen vad det gäller min design, men jag fick in ett litet klagomål av en person att man inte såg texten så tydligt så jag ändrade till svart, men det blev inte så snyggt... Såå... Jag byter design IGEN! Som ni säkert vet har jag letat färger hur länge som helst, men inte hittat "min" färg... Jag lyckades idag! Denna färgen är ljusrosa och precis i rätt nyans för mig! Love it!


Dagens...

Outfit och hår!

´Vad tycker ni om löshår? För eller emot? Eller kanske något mitt emellan?


Idag har jag på mig en tunika typ från Cubus.
Håret har jag uppsatt i en vanlig tofs, MEN jag har LÖSHÅE också! Detta löshåret köpte jag billigt på salong Safari i Göteborg... Haha, ja, kvaliteten är ju inte den bästa men ser hyfsat bra ut och det funkar!

Kram!

Klänningens makeover

Såå nu har jag äntligen orkat tagit kort på resultatet av min lilla klännings makeover!

Och så här blev det....



Blev det bättre? sämre? eller ingen skillnad?

Jag tycker i alla fall att det blev 1000 ggr bättre även om det nite blev helt och hållet bra.

Kram på er!


Idag...

Jaha, vad händer idag?

MASSA!! Mer än igår faktiskt!

- Fixa mer kläder
- Göra klart tills ikväll
- Åka till mina kusiner
- Passa mina kusiner + min syrra

Jag vet att det kanske inte låter så skojj att passa barn, men jo! Det ska bli skitkul!

Hörs sen!

TIPS!!!

Om du har något plagg som är för litet? fult? sönder? eller liknande, lyssna då till detta tips!

Jag gjorde en skitful klänning i slöjden för några månader sen som jag nu tänkte göra om ...



Så här ser den ut och då tänker ni väl: "Jaha... Den där är väl inte skitful?"

Men JO det ska jag säga er... Titta bara när den sitter på...


Liksom... Den ser ut som en rosa sopsäck + att det ser ut som om man har bröst runt hela... INTE NICE!



Och kolla bara bakifrån... USH på den! Men nu mina vänner ska det bli ändring på den! Visst, det kanske inte blir världsklass, men fortfarande 1000 ggr snyggare än det där!!

Vad säger ni? Kan jag lyckas?

Kram,,


Morrn, morrn!

Morrn, morrn gott folk! :D

Vad händer idag ?

Jo, idag ska jag väl göra massa:
- Träna bodypump
- Fixa tills imorgon
- Kolla på brudklänning med mamma
- Klippa i mina kläder (berättar i nästa inlägg)
- Städa mitt rum
- Packa

Och massa, massa mer! :D

Vad ska ni göra idag då?

Kram!


Ny design och nöjd

Ny design och nöjd blev jag också! Detta är min absoluta favorit av alla jag någonsin haft!

Färgen - diskret, men ändå snygg
Bilderna - Från Kroatien och mig i Kroatien, fin miljö och från en plats som betyder mycket.
Texten - Ja, vad ska man säga... Alla älskar hjärtan.

Den är helt enkelt... MIN! (L)

Kram på er!

Ändrade planer

Det blev ändrade planer idag igen! Haha inget blir som man har tänk sig. Det var så fullt överallt på alla badplatser så vi bestämde att vi skulle äta lite och fika lite och springa i mina kuseiners vattenspridare och hoppa på deras studsmatta! Det var ju roligt det också. Blev inte så mycket med att sola, finns liksom inte tid och plats när man är där så sola får jag göra någon annan gång!

Men nu ska jag städa mitt rum! :D ... Suck -.-'

Kram!

Dagens...

Outfit!

Det ska vara simpelt, men ändå snyggt när man ska till stranden och sola och bada, så idag blir det en tunika/klänning som jag har gjort själv, tihihihi, inte så snygg om man tittar på nära håll men ser ändå okej ut.



Skitenkel att göra!

Du behöver:
- Tyg
- Symaskin + tråd
- Resår
- Säkerhetsnålar
- Tålamod

Så här gör du:

Okej nu kanske inte jag är världsbäst på att beskriva hur man ska sy men ni får ta lite hjälp utav detta och sen får ni använda eran fantasi!

1. Mät och klipp
2. Sy ganska stora gångar över byst där resåren ska sitta
3. Sicksacka ihop den
4. Lägg upp nertill så att du får en rak och snygg kant
5. Trä igenom resåren med hjälp av säkerhetsnålarna
6. Mät hur tajt du vill att den ska sitta
7. Sy ihop resårens ändar
8. Vänd ut och in (Den ska vara åt FEL håll när du BÖRJAR!)

Hoppas jag var till LITE hjälp i alla fall!

Kram!

Madonna på söndag!

Yes! Äntligen! Jag och min mamma har velat se Madonna sedan vi fick reda på att hon skulle spela i Sverige. Vi försökte intensivt att få tag i biljetter direkt när dom släpptes, men lyckades inte... Vi väntade och väntade... Sen fick vi reda på att hon skulle spela yttligare en show och vi försökte verkligen att få tag i biljetter varje dag, men misslyckades även denna gång. Då tänkte vi att det var kört och att man kanske skulle gå på någon annan artist vid ett annat tillfälle.

MEN så frågade mina kusiners mamma, Karin, att hon hade två biljetter och inte visste riktigt vem hon ville gå med så hon frågade mamma, som naturligtvis svarade JA!

Då tänkte jag: Jaja, kul för henne i alla fall att hon får se Madonna jag kanske får se någon annan en annan gång.
Och jag var glad för hennes skull som ska gå på lördag.

MEN så ringde min PAPPA igår och frågade ifall jag ville gå med Carmen (hans fru, min lillebrorsas mamma) och jag svarade SJÄLVKLART JA!

Så nu löser sig allting! Mamma och Karin går på lördag, medans papporna festar hos sina kusiner, medans jag passar barnen och tjänar en extra slant!

Och på söndag går jag och Clara på Liseberg och direkt efter sticker jag till min pappa som bor en hållplats därifrån och sen drar jag och Carmen på Madonna!

KAN DET BLI BÄTTRE?
Svar: NEJ! =D

Kram!

Bad idag igen!

Idag blir det bad igen!
Ska man skratta eller gråta? Skratta såklart haha eftersom att vi ska bada i en liten sjö som jag inte kommer ihåg vad den heter och den är förmodligen varmare än havet som vi badade i igår. Inte för att jag badar så mycket, men det är ju skönt att svalka sig lite då och då när man solar.

Idag har jag min blåa bikini från H&M som jag tänkte visa när jag får tid, eller varför inte nu? Ja, ni märker!

Kram på er!

Mohahaha...

Mohahaha kom på de själv!
Vixxies lösning....: Röda rosor! Javisst! Röda rosor löser ALTT! Mohahahah behövde inte er! Snyggt blev det och lite diskret, puss på de.

Men nu ska jag äta eller nåt annat kul,

Mvh,


Klar!

Klar! Och visst blev den nya designen fin? Haha kanske inte, men den är i den rosa som jag ville ha och det var ju huvudsaken!

Vet inte riktigt än vad jag ska ha som bakgrund... Funderar lite till på det, kom gärna med förslag!

Kram så länge!

RENOVERING PÅGÅR!!!!!!

Japp det är sant! IGEN! Jag ska renovera lite här för att jag har tröttnat på denna tråkiga och fula designen så jag tänkte FÖRSÖKA att göra en NY med NYA färger och bilder osv...!!


KRAM PÅ ER!

Outfit igår

Så jippie det funkade att ladda över bilderna, äntligen! Det brukar cpa lite ibland, men ikke idag! =)





- Linne/klänning/tunika (kalla de va du vill) , ingen aning
- Jeans, Gina Tricot
- Väska, typ Wedins eller nåt
- Skor, ingen aning, Inte så hög klack på dom men sjuuukt sköna att gå i!


Hörs senare, pusspuss!

Har ingen bra rubrik...

Tjoo!
Hemma från Aröd nu då och har "badat"! Ja, asså jag doppade mig lite, men det var SVINKALLT så jag solade mest.
Blir steppen sen, sjukt kul haha.
Och innan det ska kanske jag och mamma åka och köpa inneskor som jag kan ha i gymmet osv. Ska träna lite i gymmet innan steppen också eftersom att det inte blev nåt med bodypumpen igår, så gick jag och mamma en sväng.

Om min mobil inte dampar ska jag lägga in min outfit som jag hade igår!

Puss!





- Grått linne, Cubus
- Svarta hotpants, JC
- Bikini, Gina Tricot


Bada!

Jippie!! Äntligen är det FINT väder och då får man ju passa på att njuta lite så jag och min familj + mina kusiner ska dra till Kungälv någonstans och bada! Inte för att jag gillar att bada så värst mycket, men sola kan man ju alltid göra ;D

Jag ska självklart ha på mig min NYA bikini från Gina Tricot (Ni vet den vita).

Kram!

TräningsTaajm!

Nu drar jag och tränar och blir stor och stark, mohahahah!




Min snygga träningsoutfit!

Tröja - Midnattsloppet! Och nej, tro inte att det är jag som har sprungit, det är mamma såklart!
Byxor - Heeelt vanliga löparbyxor som finns att köpa i varenda sportaffär, Sportex, Stadium etc.

KramPåEr!

Ingen Bodypump :/

Det blir ingen Bodypump ídag för att den var inställd, men jag och mamma ska dit och träna i gymmet istället, så det blir väl löpbandet och lite styrketräning eller nåt.

Puss På er! <3

Kusiner

Träffade mina kusiner idag! Clara och Rasmus... Vi fikade loss på kakor, glass och negerboll! :D Så jävla gott! På lördag träffar jag dom igen då jag ska passa dom! Haha ganska kul faktiskt och jag ska visa dom hur en FEST går till, haha (utan alkohol). Min mamma och mina kusiners mamma ska nämligen gå på Madonna så därför ska jag passa dom, och jag får inte följa med! :O

Hörs sen!

Tjingeling!

God morgon!

God morgon alla morgonpigga läsare!
Jag ska ju inte säga så mycket eftersom att jag vaknade runt halv 12 idag, tihihi. Vad har jag för planer idag? Hm... Jag har nog inte planerat något speciellt, men jag tänkte kaske träffa min pojkvän och kanske en kompis till mig som heter Ida. Sen på kvällen tänkte jag träna Bodypump, som vanligt haha. Ja, jag har blivit ett litet träningsfreak nu på senare dar. Igår: RPM, idag: bodypump, imorgon: step! Steppen är min absoluta favorit! Skitkul! Man kombinerar step och lite dans och får lära sig nya steg och det är bara jätteroligt! Så ni som har tillgång till Sportlife borde testa!

FUNDERAR PÅ....
Att inte bara blogga om kläder och min vardag, utan även om det jag äter (och jag är väl inte direkt den första som har kommit på detta)!

Kram på er!

Natti, Natti!

Natti, Natti allihopa! Måste gå och lägga mig ganska tidigt idag för att jag ska komma lite i balans så att jag vaknar i tid så att jag kan äta frukost normalt. Jätteviktigt nu när jag tränar och allt! Träffade min kille idag och vi hängde lite i Kärra centrum ocg så köpte jag glass fastän att det ösregnade, men man måste ju få känna att det faktiskt är sommar!

Jaja, godnatt på er!

PussPuss!


Mitt naturliga jag... USH osminkad,...

Men poosa kan man ju ändå! ;)


Cykel RPM!

Det blir cykel RPM sen! Sjukt roligt är det! Man cyklar på en vanlig spinningcykel till ett speciellt program och man kör kondition, intervall och styrka tror jag.

Spännande! :D

Kramar!

Nytt namn!

Nu har jag fixat ett nytt namn!
Inte så stor grej av det direkt, men istället för "<3" har jag "~*~V~*~" ... Liiiite mer personligt kanske!

Fortfarande... Inte så stor skillnad, men MYCKET bättre! ;)

Händer idag då?
För min del blir det till att träffa pojkvännen och träna lite senare... Får se vad det finns för pass, men jag lägger upp sen vad det blir!

Hejdå!

Outfit idag



- Jacka från Gina Tricot
- T-shirt från BikBok
- Jeansleggins från Cubus

Kram!

Home from da Säffle!

Äntligen hemma från Säffle!

Ja, jag har då varit i Säffle (eller ja, en bit utanför) där vi har en sommarstuga! Skitmysigt!
vi var där mina kusiner och jag, mormor, morfar och min morbror Jimmy.

Vi har ätit en jättegod tårta för tvillingarna hade fyllt 10 år den 24 juli! Grattis till dom.
Plockat blåbär
Plockat svamp
Spelat basket
...
Och massa, massa mer!

Tänkte visa lite bilder...


Det blev lite sol i alla fall så vi solade! :D uush vad jag är BLEK!

Sexigaste blåbärsplockaren! :D

Min söta kusin Linnéa ville vara som jag (såklart) och sola!

Jag och Julia.. Min äldsta kusin! Typ några år yngre (jag är äldst!)


Kyssar!